×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

  • تاریخ انتشار : 1403/10/12 - 09:20
  • بازدید : 106
  • تعداد بازدید : 95
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
مراسم اختتامیه نهمین جشنواره جایزه ملی ایثار به میزبانی دانشگاه

دو دانشجوی دانشگاه، رتبه اول و سوم کشوری کارشناسی ارشد شدند

مراسم اختتامیه نهمین جشنواره جایزه ملی ایثار با حضور دکتر زالی رییس دانشگاه، دکتر اکبری مشاور معاون آموزشی وزارت بهداشت، دکتر البرزی مدیر کل ستاد و شاهد وزارت بهداشت، دکتر رحمتی معاون آموزشی دانشگاه، دکتر خدادوست معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه، مسئولان و مدیران وزارت بهداشت، مدیران و کارشناسان شاهد و ایثار دانشگاه‌ها، برگزیدگان و همراهان آنان در تالار امام خمینی (ره) دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی برگزار شد.

دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی امسال، میزبان نهمین جشنواره کشوری جایزه ملی ایثار بود و جمعی از مدیران و کارشناسان وزارت بهداشت و دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور در این مراسم شرکت داشتند.

در این همایش همچنین از 2 نفر از دانشجویان دانشگاه، به عنوان برگزیدگان نهمین جشنواره کشوری جایزه ملی ایثار تجلیل شد و علی اصغر پیشداد، دانشجوی کارشناسی ارشد پرستاری اورژانس و امیر حسنوند، دانشجوی کارشناسی ارشد یادگیری الکترونیکی در علوم پزشکی به ترتیب به عنوان نفرات اول و سوم کشوری مقطع کارشناسی ارشد مورد تقدیر قرار گرفتند.

 در این مراسم، دکتر زالی رییس دانشگاه به ایراد سخنرانی در خصوص جایگاه جشنواره ملی ایثار در ارتقا سطح آموزشی دانشجویان پرداخت و تاکید کرد این جشنوار، نمادی از ایجاد یک فضای رقابتی پرنشاط و باطراوت برای افزایش انگیزه دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه‌های مختلف است.

دکتر حمید اکبری ، مشاور معاون آموزشی وزارت بهداشت در این مراسم، ضمن تبریک به برگزیدگان نهمین جشنواره جایزه ملی ایثار از زحمات دست اندرکاران برگزاری این جشنواره تقدیر کرد.
وی گفت: باید از ظرفیت علمی و معنوی دانشجویان شاهد و ایثارگر به نحو مطلوب استفاده کنیم. این دانشجویان باید در دانشگاه ها پرچمدار باشند و هدایت اخلاقیات و معنویت سایر دانشجویان و همتایان خود را بر عهده بگیرند.
دکتر اکبری افزود: اجرای طرح های مختلف در حوزه شاهد و ایثارگر ستودنی است و از برخی طرح ها نظیر استاد مشاور می توان در سایر بخش های دانشگاه بهره برد.

رضا البرزی مدیر کل شاهد و ایثارگر وزارت بهداشت در این مراسم ضمن قدردانی از دانشجویان شاهد و ایثارگر منتخب و خانواده های آنان به بیان گزارشی اجمالی از جشنواره جایزه ملی ایثار و اهمیت آن در شناسایی و معرفی دانشجویان نخبه شاهد و ایثارگر پرداخت.
وی گفت: آمارها نشان می دهد که دانشجویان شاهد و ایثارگر از منظر تحصیلی و آموزشی، در تراز سایر دانشجویان هستند و اداره کل شاهد و ایثارگر، تمام توان خود را به کار خواهد بست تا با طرح های استاد مشاور، رابطان آموزشی، همیار دانشجو و معتمدین معین از این عزیزان حمایت کند.
مدیر کل شاهد و ایثارگر وزارت بهداشت همچنین بر اهمیت جشنواره جایزه ملی ایثار تاکید کرد و تقویت بنیه آموزشی دانشجویان شاهد و ایثارگر را بسیار حایز اهمیت دانست.

دکتر علی اصغر کرامتی نیا مدیر شاهد و ایثارگر دانشگاه و دبیر اجرایی همایش شناسایی دانشجویان نهمین جشنواره کشوری جایزه ملی ایثار، ضمن تبریک به برگزیدگان این جشنواره ابراز امیدواری کرد که شاهد سربلندی روزافزون دانشجویان شاهد و ایثارگر در حوزه های علمی، آموزشی، پژوهشی و فرهنگی باشیم.

در این مراسم از 25 دانشجوی کشوری شاهد و ایثارگر در مقاطع تحصیلی کارشناسی،کارشناسی ارشد، دکترای حرفه ای، دکترای تخصصی، تخصص و فوق تخصص با اهدای لوح و تندیس، تقدیر و تجلیل شد.
بخشی از این مراسم نیز به رونمایی از کتاب «بررسی وضعیت آموزشی دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور» اختصاص یافت.

 

 

  • گروه خبری :
  • کد خبر : 151121
کلید واژه
متن استاتیک شماره 39 موجود نیست