اختتامیه نشست داوری نهمین جشنواره کشوری جایزه ملی ایثار
اختتامیه نشست داوری نهمین جشنواره کشوری جایزه ملی ایثار صبح روز 29 آبان با حضور عباسعلی رضایی مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان تهران، دکتر زالی رییس دانشگاه و رییس اجرایی نهمین جشنواره کشوری جایزه ملی ایثار، دکتر رحمتی معاون آموزشی دانشگاه، رضا البرزی مدیر کل شاهد و ایثارگر وزارت بهداشت، دکتر کرامتی نیا دبیر اجرایی همایش شناسایی دانشجویان نهمین جشنواره کشوری جایزه ملی ایثار و مدیران و کارشناسان شاهد و ایثارگر کلان منطقه های ده گانه آمایشی در تالار شهید بهشتی دانشگاه برگزار شد.

به گزارش دبیرخانه مرکزی این جشنواره مستقر در مدیریت امور دانشجویان شاهد و ایثارگر؛ نشست داوری این جشنواره از 28 آبان شروع و 20 داور از سراسر کشور به بررسی پرونده های 289 دانشجو از 35 دانشگاه، با رعایت چارچوبهای حرفهای داوری،پرداختند.
دکتر علیرضا زالی در نشست داوران نهمین جشنواره ملی ایثار در وزارت بهداشت اظهار کرد: جشنواره ملی ایثار نمادی از ایجاد یک فضای رقابتی پرنشاط و باطراوت برای افزایش انگیزه دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاههای مختلف است.
وی با بیان اینکه بهترین مسیر برای حفظ حرمت و کرامت این دانشجویان در سطوح دانشگاهی، تمسک به کارهای ایجابی و اثباتی است، افزود: یکی از نمونههای روشن این اقدامات تشویقی، ترغیبی و انگیزشی، برگزاری انواع مختلف جشنوارههاست.
دکتر زالی با اشاره به ماهیت ملی جشنواره ملی ایثار، گفت: معیارهای مندرج در آیین نامههای مربوطه و فشردگی رقابت در این سطح، جایگاه متفاوتی را برای این رویداد رقم میزند و برگزیدگان در این جشنواره به صرف ایثارگری انتخاب نمیشوند بلکه این جشنواره یک تورنمنت کاملا علمی است.
رییس دانشگاه یکی دیگر از ویژگی های مطلوب این جشنواره را تقویت مسئولیتپذیری اجتماعی و ایجاد فرهنگ بالندگی اجتماعی برای دانشجویان شاهد و ایثارگر دانست و گفت: در این جشنواره به دلیل تنوعی که وجود دارد، دانشجویان برگزیده در هر سطح به صورت هرمی به سطح دیگر ارتقا پیدا میکنند و در نهایت 24 دانشجو به وزارت بهداشت راه پیدا میکنند که در واقع دانشجویان برجسته علمی هستند که از میان دانشجویان شاهد و ایثارگر انتخاب شدند.
عباسعلی رضایی رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران تهران بزرگ نیز در این نشست ضمن بیان گزیده ای از تصمیم گیری ها و برنامه های آتی بنیاد شهید برای دانشجویان؛ با گرامیداشت یاد همه افرادی که در مسیر تکامل اهداف جمهوری اسلامی گام برمی دارند، برای همه کنشگران این عرصه آرزوی توفیق کرد.
رضا البرزی مدیر کل امور شاهد و ایثارگر وزارت بهداشت نیز ضمن اشاره به برخی برنامه های ویژه دانشجویان شاهد و ایثارگر، هدف از برگزاری این برنامهها را معرفی دانشجویان شاهد و ایثارگر سرآمد در عرصه علمی، آموزشی، پژوهشی و فرهنگی عنوان کرد.
دکتر علی اصغر کرامتینیا، مدیر امور دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی،مدیر کلان منطقه 10 آمایشی و دبیر اجرایی همایش شناسایی و تجلیل از برگزیدگان کشوری نهمین جشنواره جایزه ملی ایثار، در این نشست به اهمیت شناسایی دانشجویان برتر تاکید کرد و آن را نقطه قوتی در عملکرد مدیریت های شاهد و ایثارگر سراسر کشور دانست.
وی افزود: تقدیر و تجلیل از این عزیزان که در زمینه های آموزشی، پژوهشی و فرهنگی در کشور سرآمد هستند از فعالیت های ارزشمند اداره کل شاهد و ایثارگر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی است.
لازم به ذکر است دبیرخانه مرکزی نهمین جشنواره جایزه ملی ایثار با حکمی از سوی معاون آموزشی و رییس ستاد مرکزی شاهد و ایثارگر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در مدیریت شاهد و ایثارگر دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تشکیل شد.
بر این اساس تمامی پرونده های دانشجویان شاهد و ایثارگر شرکت کننده از مبدا دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور به منظور داوری کشوری به این دبیرخانه (مستقر در مدیریت شاهد و ایثارگر دانشگاه) ارسال و برای داوری نهایی آماده شد.